2009. december 11., péntek

Internetes pénzkeresés - MŰKÖDIK!

Tapasztalatom szerint azok a működő megoldások, ahol meg kell dolgozni az eredményért, ha nem is a hagyományosan értett formában. Az internetes pénzkeresés működő formái "sok kicsi sokra megy" alapon működnek. Persze reálisan mérlegelni kell, hogy milyen "sok" és milyen "kicsi", és, hogy mennyi munka van vele. Ha valaki belejön, az internetes munka betöltheti a másodállás szerepét.

Internetes munka 1 - Fordítás: ha megfelelő szinten tudsz egy idegen nyelvet, akkor jó másodállás lehet az internetes fordítás. Vannak oldalak, ahol ingyen regisztrálhatsz, illetve hirdetést is adhatsz fel. Vannak olyan oldalak is, ahol kell regisztrációs díjat fizetni, akit érdekel, 1-2 hónapra érdemes lehet kipróbálni. Előny, ha van referenciamunkád, amit feltöltesz.

Internetes munka 2 - Tanítás: szintén nyelvtudással végezhető másodállás, azoknak, akik késztetést éreznek a nyelvtanításra. Vannak olyan oldalak, ahol online tanítványokat lehet találni.

Internetes munka 3 - Eladás: internetes oldal segítségével. Létrehozhatsz egy honlapot (nem nehéz!), amin hirdethetsz egy terméket, például egy online könyvet, vagy bármit, vagy szolgáltatást.

Internetes munka 4 - Google Adsense: A másik lehetőség: itt is bármilyen témában létrehozhatsz oldalakat az interneten, és azokon Google Adsense hirdetést helyezhetsz el. Ehhez regisztrálnod kell Google Adsense programban. A regisztráció ingyenes, de kell hozzá egy már meglévő honlap. Ezután A Google Adsense program keretében az oldalad témájába vágó hirdetések jelennek meg a honlapodon, ha valaki rákattint, megy neked a pénz. Itt is van kifizetési minimum, de ez egy megbízható forrás. Ez azért internetes munka, mert egy jó honlap létrehozásával van munka. Sok jó honlap létrehozásával meg még több.
Egy nálam sokkal okosabb ember készített erről egy tanulmányt, ahol az internetes pénzkeresés ezen módját mutatja be step by step!

A Nagy Adsense Tanulmány


Internetes munka 5 - Bannerek: hozz létre internetes oldalakat bármilyen témában, és helyezz el rajta hirdetéseket! Ezek lehetnek bannerek, ami például egy terméket reklámoz. Ha a te oldaladról való kattintás után vásárol valaki, akkor kapsz jutalékot. A befektetés nulla Forint, a legtöbb, amit veszíthetsz, hogy senki nem kattint a hirdetésre és nem keresel semmit. Ehhez persze egy olyan oldalra van szükséged, ahova sok látogató érkezik.
Hogyan készíts jó honlapot? Erre a linkre kattintva megtudod.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése