2009. december 10., csütörtök

Internetes pénzkeresés - tippek

1. Vigyázat, vírusok! Főleg, ha klikkelős és kérdőíves oldalakat akarsz kipróbálni, győződj meg róla, hogy van -e jó, hatékony és frissített vírusirtó program a gépeden, és gyakran ellenőrizd, hogy mi a helyzet. Én ezt nem tettem meg (elég gyatra vírusirtóm volt) és 2 nap alatt elszállt a gépem...

2. Keresni akarsz vagy kiadni? Ha valóban pénzt akarsz keresni, akkor ne azzal kezdjed, hogy regisztrációs díjat fizetsz! Sok olyan lehetőség van, ahol nem kell semmit befektetni, én kezdésnek ezeket ajánlom.

3. Megtérül? Ha mégis fizetsz valamiért, akkor győződj meg róla, hogy meg fog térülni a kifizetett összeg! Ha szükséged van a pénzre, akkor maximum 10-20 ezer Forintot ruházzál be akármibe, ennél többet ne, mert nincs rá biztosíték, hogy meg fog térülni. Szerintem jó beruházás lehet egy tanulmány, amelynek segítségével olyan tudásra teszel szert, ami rövid időn belül pénzt fog hozni. Én két jó tanulmánnyal találkoztam, ezek az "Internetes munka 4" és "Internetes munka 5"-ben leírtakhoz adnak útmutatást.

4. Egészséges gyanakvás. Az internetes pénzkeresés bármelyik fajtájába kezdesz, vedd elő a józan eszedet, és azzal mérlegelj! Az interneten csupa arctalan és névtelen ember olyan dolgokat, amiért legtöbbször nem kell felelősséget vállalniuk. Ha például azt olvasod egy fórumon egy internetes pénzkereseti lehetőségről, hogy tutijól működik, még ne hidd el feltétlenül... lehet, hogy csak azért írta, mert az új regisztrációkért jutalékot kap. De az is lehet, hogy igazat mondott... Sőt lehet, hogy két hónapja még valóban működött a szóban forgó oldal, de mot már nem...

5. Mennyi ér az időd? Sok időd elmehet, amíg egy valóban működő lehetőséget találsz, sikerül is kivitelezned, és elkezdesz pénzt keresni vele. A legtöbb nem működő lehetőséggel is a legtöbb esetben csak időt veszítesz, mást nem. Mérlegeld, hogy mennyit ér az időd? Ha munkanélküliként lézengsz, és az álláskeresés minden módját kimerítetted, akkor nem baj, ha 1-2 hetet elpazarolsz ezzel. Ha azonban tudsz tanulni, sportolni, akkor ne klikkelgess egész nap a gép előtt!

Állás.wyw.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése