2009. december 13., vasárnap

Internetes pénzkeresés - egy másik lehetőség, az apróhirdető blogok

Biztos sokakban felmerült már a kérdés, hogy az ingyenes apróhirdető oldalaknak miért éri meg ingyen hirdetni mások termékeit? A hirdetőnek előnye származik ebből, hogy a terméke sokakhoz eljut az internet által, és neki ezért nem kell fizetnie. Nagy vakószínűséggel az oldal üzemeltetői sem egy jótékonysági akció résztvevői.
Biztos sokan meg is találták erre a választ (valljuk be, nem nagy teljesítmény :)): az apróhirdető oldalaknak nagyon jó a látogatottságuk, így kiváló bevételi lehetőség számukra a reklámozás, azaz az ingyenes hirdetéseken kívül fizetett hirdetéseket helyeznek el az apróhirdető oldalukon. Ez lehet egy reklámfelület, amit havidíjért kiadnak, kattintás alapú hirdetés, vagy olyan ami a vásárlások után fizet jutalékot.
Addig a lépésig már kevesebben jutottak el, hogy mi lenne, ha én is létrehoznék egy ilyen oldalt? Persze ehhez már kell internetes és egyéb ehhez szükséges tudás is... amit biztos előbb-utóbb össze lehetne vadászni az internetről, de azért rámenne egy jópár hét-hónap, amíg profikká válunk. Azonban készült erről egy tanulmány, ami megtanít erre lépésről lépésre, legalábbis ezt ígéri a reklámban. Én úgy döntöttem, hogy -rám nem jellemző módon- most megveszem, mert még az általam megszabott összeghatár alatt van, és sok plusz szolgáltatást tartalmaz a csomag. Amint megérkezik, és kipróbálom, beszámolok róla! Addig is érdemes megnézni:

Apróhirdető Blogokkal keress pénzt !!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése